Balıkesir'de muhtara ait atölyede silah yığınağı

Balıkesir'de, bir köy muhtarına ait silah tamir atölyesine yapılan operasyonda, 25'i kurusıkı 27 ruhsatsız tabanca ile 64 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Balıkesir'de muhtara ait atölyede silah yığınağı

 Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kepsut ilçesine bağlı Kızıloluk köyünün muhtarı Ramazan E'nin (49) evinde çok sayıda ruhsatsız tabanca ve av tüfeği bulunduğu ihbarı üzerine operasyon düzenledi.

Ramazan E'nin ruhsatsız işlettiği ileri sürülen silah tamir atölyesi ile evinde arama yapıldı. Operasyonda, 25'i kurusıkı 27 ruhsatsız tabanca ve 64 ruhsatsız av tüfeği ile silah yapımı ve tamirinde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Ele geçirilen silahların, olaylarda kullanılıp kullanılmadığının belirlenmesi amacıyla Bursa Kriminal Laboratuvarı'na gönderildiği belirtildi.

Gözaltına alınan köy muhtarı Ramazan E, sorgulamasının tamamlanmasının ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209