Hırsızdan ilginç savunma

Düzce’de bir cep telefonu satan iş yerinin kapısını kararak cep telefonlarını ve uydu alıcısını çalan A.A., polise verdiği ifadesinde, "Sarhoştum nasıl olduğunu hatırlamıyorum.” dedi.

Hırsızdan ilginç savunma

Düzce Şerefiye Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan cep telefonu satan iş yerinden cep telefonu ve uydu alıcısı çalındı. İş yeri sahibinin sabah olayı fark etmesinin ardından olay yerinde inceleme yapan Düzce Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kapının kırılarak içeriye girildiğini tespit etti. Hırsızlık zanlısını çevredeki iş yerleri ve mobese kameralarından tespit eden ekipler, A.A. adlı şüpheliyi çalıştığı iş yerine giderek gözaltına aldı. Gözaltına alınan A.A çaldığı tespit edilen 19 adet telefon ve uydu alıcısını polislere teslim etti.

A.A. emniyetteki sorgusunda, olay gecesi çok sarhoş olduğunu ve olayı nasıl gerçekleştirdiğini hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209