Sivil Haber

Türk genci sopayla dövülerek öldürüldü

DÜNYA

Danimarka'da 8-10 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan 21 yaşındaki Cem Aydın beyzbol sopası ile feci biçimde dövüldü. 8-10 kişilik ırkçı grup olay yerinden kaçarken, Aydın hayatını kaybetti.

Sadi Tekelioğlu'nun haberi

Olay önceki gece Cem Aydın'ın (21) oturduğu Kopenhag Frederiksberg semtinde meydana geldi. Kong Georgs Vej sokağındaki evinin yakınlarında 8-10 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Aydın beyzbol sopası ile feci biçimde dövüldü.

Yerde yatan Aydın'ın üzerinde zıpladıkları belirtilen ve görgü tanıklarınca Danimarkalı oldukları söylenen grup olay yerinden kaçarken, Rigshhospital Hastaesi'ne kaldırılan Cem Aydın respiratöre (yaşam ünitesi) bağlandı. Doktorlar komaya giren Aydın'a bağlanan respiratörün kapatılmasını ailesinden istedi. Önce buna izin vermeyen aile daha sonra ikna oldu.

Aydın dün saat 20.30 sıralarında respiratörün kapatılması üzerine yaşama gözlerini yumdu. Kopenhag emniyeti cinayet masasından Hans Erik Raben "Olayı aydınlatmak için araştırıyoruz. Irkçılık ve kız meselesi dahil 3-4 değişik teori üzerinde çalışıyoruz" dedi. Üniversiteye hazırlanan Cem Aydın'ın doktor olan ağabeyinin dün doğum günüydü. Kopenhag' da geçen ay da bir Türk genci ırkçılar tarafından dövülerek hastanelik edilmişti.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.