Sivil Haber

Eker attan düşen jokeyi ziyaret etti

EKONOMİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, attan düşerek yaralanan jokey Yalçın Akağaç'ı ziyaret ederek, yaşanan kaza nedeniyle duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Bakan Eker, genç jokeyin bir an önce iyileşmesi için Bakanlık ve Türkiye Jokey Kulübü olarak maddi ve manevi gereken her şeyin yapılacağını söyledi.

Akağaç'ın ailesine tüm imkanların seferber edildiğini ifade eden Eker, jokeyin tedavisine GATA Hastanesi'nde devam edilmesi için talimat verdiğini de dile getirdi.

Jokey Yalçın Akağaç ise Bakan Mehdi Eker'e, ziyareti sebebiyle onurlandığını söyledi ve duyduğu minnettarlığı dile getirdi.

Yalçın Akağaç'ı ziyaretinde Bakan Mehmet Mehdi Eker'e, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Uğur Alp Atan da eşlik etti.

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da telefonla aradı-

Geçen yıl düzenlenen Başbakanlık Koşusu'nu ''Derviş Ağa'' isimli atıyla ile kazanan Yalçın Akağaç'a plaketini veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da telefonla arayarak, jokeye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Akağaç, Başbakan Erdoğan'ın aramasının kendisini onurlandırdığını ve güç verdiğini belirterek, minnettarlığını dile getirdi.

Jokey Yalçın Akağaç, hafta içinde Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 2. koşuda ''Sarraf'' isimli safkan attan düşerek yaralanmıştı.

(BĞR-ADA)21.01.2012 12:08:49

Haber Kaynağı : Haber7.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.