Sivil Haber

Siyasi Bağımsızlık İçin Önce Ekonomik Bağmsızlık!

SİYASET

Saadet Partisi İl Başkanı, İslam'ın İsraf Kavramının Günümüzde Önemsenmediğini, Gömlek Değiştirir Gibi Siyasi Çizgi Değiştiren İktidarın, Vatandaşı Da Gömlek Değiştirir Gibi Telefon Değiştirir Hale Getirdiğini Belirtti.

 stanbul Saadet İl Divan Toplantısında Buluştu
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Ocak ayı il divan toplantısı 19 Şubat 2012 Pazar günü gerçekleştirildi. Ümraniye’de toplanan teşkilat mensuplarına seslenen Saadet Partisi İl Başkanı Selman Esmerer gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
İTHALATTAKİ BOZGUNU ARTIK HÜKÜMET DE İNKAR EDEMİYOR Bakan Zafer Çağlayan’ın ithalattaki artışa ve bir yılda yapılan 11 milyon adet cep telefonu ithaline dikkat çeken açıklamalarına değinen Esmerer, sırf bu göstergenin bile insanımıza manevi eğitim vermenin önemini ortaya çıkardığını belirtti. Topluma enjekte edilen tüketim çılgınlığının artık ülkenin köylerine kadar indiğini ifade eden Esmerer, ekonomik olarak bağımsızlığını sağlayamayan bir ülkenin siyasi bağımsızlığından söz edilemeyeceğini vurguladı.

Saadet Partisi İl Başkanı, İslam’ın israf kavramının günümüzde önemsenmediğini, gömlek değiştirir gibi siyasi çizgi değiştiren iktidarın, vatandaşı da gömlek değiştirir gibi telefon değiştirir hale getirdiğini
 belirtti. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir”, “Yiyiniz, içiniz ancak israf etmeyiniz” emir ve tavsiyelerinin unutturulduğunu, Türkiye’nin televizyon karşısında dizi, müzik ve spor programları ile uyuşturulduğunu ve yine televizyon aracılığıyla tüketen ancak üretemeyen bir ülke hale geldiğini belirtti.
Türkiye’nin 70 milyon ve çoğu genç nüfusu ile kapitalist odakların iştahını kabarttığını, ülke içinde atılan ekonomik adımların ise ancak günü kurtarmaktan ibaret olduğunu belirten Esmerer vatandaşa, “Bugün Yunanistan’a adalarını satmayı teklif eden Avrupa, yarın bize hangi teklifle gelecek. Artık sunulan pembe tablolara kanmayın!” diye seslendi.



SURİYE İKİNCİ IRAK OLACAK
Türkiye, Suriye ve Ortadoğu üzerine hedeflenen Büyük Ortadoğu Projesi ile 22 ülkenin sınırının değiştirileceğini yıllar önce parti olarak ifade ettiklerini hatırlatan Esmerer, bugün sıranın Suriye olduğunu ve Beşer Esed’in de kendi halkına karşı tutunduğu hasmane tavır ve katliamların da bu hedefe çanak tuttuğunu belirtti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın Suriye Devlet Başkanı Esed’i Siyonist’in hedefine çanak tutmaması ve halkına zulüm etmemesi için uyarı amaçlı olarak ziyaret ettiğini ancak Esed’in katliamlarına devam ettiğini belirten Esmerer, Afganistan, Irak, Suriye, İran ve nihayetinde hedefin Türkiye olduğunu, müslümanın ise en güzel sıfatları olan basiret ve feraseti elden bırakmaması gereğini vurguladı.

ERBAKAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının birinci senesinde çeşitli etkinliklerle anılacağını en büyük etkinliğin ise İstanbul’da olacağını açıklayan Esmerer, 26 Şubat Pazar günü 19.00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda on binlerce İstanbullunun Hocasını yad edeceğini belirtti.
Türkiye’nin kıratı en güzel hafızlarının Kur’an ziyafeti ile süslenecek olan gecenin yas değil bir yad gecesi olacağını belirten Esmerer, haklılığı her geçen gün ortaya çıkan ve derdi sadece insanlık olan, Allah rızası olan bir lidere tabi olmanın insanın kazanacağı en büyük onur olacağını dile getirerek tüm İstanbulluları 26 Şubat Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’na davet etti.

İSTANBUL MAHALLİ İDARELER İÇİN HAZIRLANIYOR

İl divan toplantısına katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, İstanbul İl Teşkilatının Ocak ayını değerlendirdiği konuşmasında İstanbul teşkilatının her ay bir önceki aya göre daha iyi bir tablo çizdiğini ve 2014’te yapılacak yerel seçimler için ümidinin tam olduğu belirtti.
Saadet Partisi’nin 2012 yılından güçlenerek çıkacağını, teşkilat kademelerinin bunu bugünden gösterdiğini belirten Aydın,” Milli Görüş üzerine kurulan tuzaklar Saadet Partisi’ni bitirmedi, bitiremez de. Zira Saadet Partisi, teşkilat yapısı ile Türkiye’nin en güçlü, en dinamik partisidir dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.