Sultangazililerin Konser ve Tiyatro Coşkusu

Sultangazi Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi’nde “Konser ve Tiyatro Günleri” başladı

Sultangazililerin Konser ve Tiyatro Coşkusu
 Sanatçı Metin Eke’nin hazırladığı Yöresel Türkülerle Gezinti programıyla başlayan etkinlikler büyük ilgi gördü. Tomurcuk Tiyatrosu’nun “İki İnatçı Keçi” isimli kukla gösterisi ile de çocuklar keyifli saatler geçirdi. Türk Halk Müziği sanatçısı Çiğdem Elmas da seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle gönülleri fethetti. Gösteriler her hafta Cuma ve Cumartesi günleri ücretsiz olarak sunulmaya devam edecek.

 

Sultangazi Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla düzenlenen kültürel etkinlikler konser ve tiyatro programlarıyla başladı. 50. Yıl Kültür Merkezi’nde Sanatçı Metin Eke’nin hazırladığı Yöresel Türkülerle Gezinti programıyla başlayan konserler büyük beğeni topladı.

 

Cumartesi günü ise Tomurcuk Tiyatro grubu çocuklara yönelik “İki İnatçı Keçi” isimli kukla gösterisi sundu. 50. Yıl Kültür Merkezi salonunu dolduran çocuklar kuklaların birbirinden güzel hikayeleriyle kahkahalara boğuldu. Eğlendirirken öğreten gösteride çocuklar, kuklaların tiyatral anlatımlarıyla hoşça vakit geçirdi.  

 

Türk Halk Müziği sanatçısı Çiğdem Elmas’ın konseriyle devam eden etkinliklerde Sultangazililer birbirinden güzel türküleri dinleme olanağı buldu. Sanatçı Elmas’la birlikte hep bir ağızdan türküler seslendiren vatandaşlar keyifli saatler geçirdi.

 

17 Şubat’ta Çare Saz’dan Sevda Yüklü Şarkılar konseriyle sürecek etkinlikler ücretsiz olup, her hafta Cuma ve Cumartesi günleri farklı sanatçı ve tiyatrolarla devam edecek. 

 


 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209