İtalya'da bulunan ceset sayısı 8 oldu

İtalya'nın batısındaki Giglio adası açıklarında 13 Ocak'ta kayalıklara çarparak yan yatan "Costa Concordia" kruvaziyerin sudaki kısmında bulunan ceset sayısı 8'e çıktı.

İtalya'da bulunan ceset sayısı 8 oldu

Yetkililer, sabah 4 cesedin ardından bugün başka 4 cesedin daha yerinin tespit edildiğini belirtti. Sabah bulunan cesetlerden 3'nün çıkarılabildiğini, son ceset ile diğer bulunan 4 cesedin kötü hava koşullarından ötürü çıkarılamadığını bildiren yetkililer, hava koşullarının iyileşmesi halinde cesetleri çıkarma işlemine yarın sabah başlanacağını belirtti.

32 kişinin öldüğü kazada 25 ceset bulunurken, 7 kişi hala kayıp.

Bu arada, İtalyan medyasının bildirdiğine göre, geminin kaptanı Francesco Schettino ve ikinci kaptan Ciro Ambrosio'nun ardından aralarında Concordia kruvaziyerinin sahibi Costa Crociere şirketinin yöneticilerinin de bulunduğu 7 kişi daha mahkemeye verildi.

"Costa Concordia", 4 bin 234 yolcu ve mürettebatla 13 Ocak akşamı başkent Roma'nın batısındaki Civitavecchia kentinden, kuzeybatıdaki Savona kentine doğru yola çıkmış, yaklaşık 3 saat sonra Toskana sahillerindeki Giglio adası açıklarında kayalıklara çarparak yan yatmıştı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209