Bakan TEDAŞ Müdürünü Fırçaladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, seçim bölgesi Gaziantep'te mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlar Elektrik sorununu dile getirince...

Bakan TEDAŞ Müdürünü Fırçaladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, seçim bölgesi Gaziantep'te mahalle muhtarlarıyla buluştu. Muhtarların elektrik arızalarından şikayetçiydi. Bunun üzerine TEDAŞ Müdürüne söz veren Fatma Şahin Müdür Ali Akbağ'ın konuşmasından tatmin olmayınca sözünü keserek "Bana Masal okuma" dedi.

Bakan Şahin daha sonra "Müdürüm hikaye okuyorsun. Senin para problemin yok, senin yönetim personel problemin var. Bunları bunları yaptık diyeceğine bunları şunları yapacağız diyorsun. Ben notlarımı aldım. Bir ay içinde ya çözersin ya çözersin. Sen bizim kardeşimizsin biz seni severiz ama biz memleketimizi daha çok severiz. Bu işte bir kabiliyetsizlik bu işte bir başarısızlık var. Yönetime hakim değilsin. Bir muhtar bana ulaşıyor sana ulaşmamıyorsa, bu sorundur. Kusura bakma, biz kardeşiz ama herkes işini iyi yapacak ya da gidecek. Başka hiç bir çaresi yok. Atanmışlar ya işini yapacak ya gidecek." diye fırçaladı.



Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209