FB'ye ilk mescidi yabancı sporcu istedi!

Olacak şey mi bunlar. Bu yabancılar da bizim oyuncularımıza kötü örnek oluyor. Ne demek Fenerbahçe tesislerine mescid.

FB'ye ilk mescidi yabancı sporcu istedi!

Haberler üst üste geliyor. Hem de yabancı oyunculardan. Abidal uçakta Kur'an okur, Henry Fransa'da spor okulunda ufak yaştaki çocuklara (!) imamlık yaparak namaz kıldırır, Beşiktaş maçında attığı golden sonra secdeye giden Fenerbahçe’nin Yeni Yıldızı Moussa Sow dini vecibelerini yerine getirmek için Can Bartu Tesisleri’ne mescid yapılmasını talep eder.

Böylelikle mazisi 1907 yılına dayanan Türkiye'nin en büyük futbol kulüplerinden Fenerbahçe'nin tesislerine olmayan Mescidi ilk isteyen isim yabancı bir futbolcu olmuş olur.

Hayırlı uğurlu olsun.

Şaşırmamak elde değil. Yoksa "dindar futbolcular" yetişiyor da biz mi bilmiyoruz, haberimiz mi yok. İspanya'larda, Fransa'larda yaşayın, gol atınca secdeye gidin, çocuk yaşlardaki futbolculara imamlık yapın, uçakta Kur'an okuyun, mescid isteyin.

Olacak şey mi bunlar. Bu yabancılar da bizim oyuncularımıza kötü örnek oluyor. Ne demek Fenerbahçe tesislerine mescid. Git namazını evinde kıl Sow, şov yapma!

Emin olun yukarıdaki paragrafta geçen cümlelere sahip çıkan çok insan vardır içimizde. Yıllardır bunun örneklerini fazlasıyla gördük ülkemizde. Dindarsan hakir görülürsün, tabi hakir görülenler İslam Dinine mensup olanlar. Türkiye'de yabancı futbolcuların yaptığını yapmaya kalksanız hemen cemaatçi lafını isminizin başına yerleştirirler. Bu nedenle yerli oyuncularımızın işi çok zor.

Dilerim ülkemize gelip de dinini yaşamaya gayret eden oyuncuların sayısı artar da yerli oyuncularımıza bu konuda bakış açısı değişir.

Umarım, İnsanlar özgürce inançlarının gereklerini yerine getirebilir ülkemde.

Seçkin Çakır - Haber 7

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209